Salongen på Sociala medier

SALONGEN FINNS PÅ BÅDE INSTAGRAM & FACEBOOK FÖLJ DEN GÄRNA FÖR ATT INTE GÅ MISTE OM UNIKA ERBJUDANDEN SOM DYKER UPP...
för dig massge och hudvård
for_dig_massage_och_hudvard
SOM JAG HAR VÄNTAT!!!!!
NU ÄR DEN HÄR!!!!

Länge har jag velat utveckla salongen och jag har kikat läst och provat en hel del olika tekniker och maskiner. Jag har nu hitta en maskin som känns helt rätt att erbjuda er kunder.

Med denna maskin gör man små små kontrollerade microkanaler i huden som stimuleras kroppens egna läknings-processer upp till 1920st små kansler per sekund! Det samtidigt som man effektivt slussar ner aktiva produkter som stimulerar huden för bästa resultat.

FÖR VILKA ÄR BEHANDLINGEN LÄMPLIG?
Man jobbar i olika hudlager beroende på vilket resultat som önskas.
Denna behandling passar väldigt många och i alla åldrar, tex de som vill jobba med:
*Solskador/ Pigmentförändringar
*Acne / Orenheter / Stora porer /Ärr
*Anti-ageing/ Rynkor
*Ytliga kärl
*Uppfräschning

VÄRLDSLEDANDE
Dermapen är ett världsledande varumärke innom micronedeling tekniken. Så stort att många missförstår och tror att Dermapen är tekniken som används, men så är det alltså inte!

Jag är väldigt stolt över att kunna erbjuda just Dermapen 4 till er på salongen, den är lanserad 2018 och världens första digitala microneedeling penna.

TRYGGHET:                                                                                                                               Ni kan känna er trygg med att den i Sverige ENDAST säljs till utbildade hudterapeuter, sjuksköterskor eller läkare till skillnad från vissa andra leverantörer på marknaden som kanske hellre sätter pengarna före kundernas säkerhet. Alla måste även gå utbildning och göra prov innan man man får köpa maskinen av leverantören.
Företaget kommer från Australien och Dermapen hade faktiskt den första mekaniska microneelelingpennan på marknaden, det var år 2010. Företaget är numera känd som ”Golden Standard” innom microneedeling.

OLIKA TYPER PÅ MARKNADEN                                                                                                                             Det finns många typer av microneedeling på marknaden i olika prisklasser, tex manuella ”stampar” det finns rullar där det sitter nålar som man rullar över huden, det kan skada huden onödigt genom att det blir konformade små hål. Innan ni väljer att använda er av en sådan bör det noga övervägas...hur är hygienen? Hur kan man styra i vilket hudlager man vill jobba osv..
Med Dermapen 4 får ni en trygg kontrollerad behandling där nåldjupet med denna går att styra exakt utifrån vad som skall behandlas med VÄRLDENS första digitala penna, som mer är en liten minidator!

PATENT
De har patent på AVON-Technology (Advanced Oscillating Vertical Needling Technology) Detta betyder att engångsnålen eller nålhuvudet med de 16 gamma-steriliserade CE-märkta nålarna av medicinskt stål går vertikalt ner i huden. Det går med den nya pennan att skapa upp till 1920 st små microkanaler i huden per SEKUND. Genom att ha en automatisk vibrerande funktion gör det dessutom att upptaget av produkterna ökar samtidigt som behandlingen blir mer behaglig.


Denna behandling går att ta året om och tas med fördel i en kur med tex 3-6 behandlingar med vanligtvis ett mellanrum på 2-6 veckor beroende på vad man behandlar samt vilket resultat som önskas.
Efter en utförd behandling syns oftast en lätt rodnad som att man har varit på ett träningspass och det är inga problem att tex gå tillbaka på jobbet efteråt.

© 2010 Fordig.n.nu. Alla rättigheter förbehållna. Design by: styleshout

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)