Massage & Kropp

AROMAMASSAGE 50min 595kr En mjuk och avslappnande helkroppsmassage med aromaoljor som påverkar dig på olika sätt beroende på vilken av oljorna du själv väljer.

KRISTALLMASSAGE 50min 595kr En fantastisk massage med kristall och stenfyllda varma säckar. Massagen är skrubbande och ökar blodcirkluationen, förstärker bindväven och stimulerar lymfsystemet. Din hud lämnas både mjuk och behaglig. Här används en valfri aromaolja som du själv får välja.

KLASSISK MASSAGE 50min 620kr Denna behandling går djupt in i muskulaturen, löser upp spänningar och ökar blodcirkulationen.

KLASSISK MASSAGE 30min 350kr En djupgående massage där fokus ligger på att lösa upp muskel knutor. 

VARM NACKE/RYGG 30min 350kr Den perfekta massagen för dig med mycket spänningar i nacke och axlar där behandlingen startar med värme.

HOT STONE MASSAGE 80min 850kr En väldigt avslappnande massage där du masseras med aromaolja och varma vulkanstenar, det ingår även ansiktsrengöring och ansiktsmassage.

KROPPEN

TOPP TILL TÅ 110min  1195kr Denna behandling börjar med fotbad, peeling, därefter följer en aromamassage innan behandlingen avslutas med anisktisrengöring och ansiktsmassage.

BODYSCRUBB 30min 350kr Behandling som tar bort gamla och trista hudceller samtidigt som den ökar blodcirkulationen. Din hud blir mjuk och len. Behandlingen avslutas med en fuktgivande kropps lotion.

FOT DE LUXE- FÖR TVÅ 60min 595kr Här kommer ni tillsammans och får avnjuta behandlingen som börjar med fotbad, peeling och fotmassage följt av både hand och skalpmassage.

FOT DE LUX 30min 295kr Denna behandling börjar med fotbad, peeling och fotmassage följt av både hand och skalpmassage.

© 2010 Fordig.n.nu. Alla rättigheter förbehållna. Design by: styleshout

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)