Massage & Kropp

VARM NACKE/RYGG 30min 350kr Den perfekta massagen för dig med mycket spänningar i nacke och axlar där behandlingen startar med värme.

KLASSISK MASSAGE 30min 350kr Djupgående massage där vi pratar ihop oss lite extra. Vi kommer tillsammans fram till vad just du i behöver denna gång..antingen tar vi allt på nacken och ryggen, eller kombinerar tex benen och skalpmassage? Behandlingen skräddarsys till just dig.

AROMAMASSAGE 50min 595kr En mjuk och avslappnande helkroppsmassage med aromaoljor som påverkar dig på olika sätt beroende på vilken av oljorna du själv väljer.

KRISTALLMASSAGE 50min 595kr En fantastisk massage med kristall och stenfyllda varma säckar. Massagen är skrubbande ökar blodcirkluationen och stimulerar lymfsystemet. Din hud lämnas både mjuk och behaglig. Här används en valfri aromaolja som du själv får välja.

KLASSISK MASSAGE 50min 620kr Denna behandling är en djupgående massage som går djupt in i muskulaturen, löser upp spänningar och ökar blodcirkulationen.

HOT STONE MASSAGE 80min 850kr En väldigt avslappnande massage där du masseras med aromaolja och varma vulkanstenar, det ingår även ansiktsrengöring och ansiktsmassage.

KROPPEN

FOT DE LUX 30min 350kr Denna behandling börjar med fotbad, peeling och fotmassage följt av både hand och skalpmassage.

FOT DE LUXE- FÖR TVÅ 60min 695kr Här kommer ni tillsammans och får avnjuta behandlingen som börjar med fotbad, peeling och fotmassage följt av både hand och skalpmassage.

BODYSCRUBB 30min 350kr Behandling som tar bort gamla och trista hudceller samtidigt som den ökar blodcirkulationen. Din hud blir mjuk och len. Behandlingen avslutas med en fuktgivande kropps lotion.

TOPP TILL TÅ 80min  850kr Denna behandling börjar med fotbad, peeling, därefter följer en aromamassage innan behandlingen avslutas med anisktisrengöring och ansiktsmassage.

 

© 2010 Fordig.n.nu. Alla rättigheter förbehållna. Design by: styleshout

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)